Meer resultaten voor restaurants hollum op ameland

restaurants hollum op ameland
Herberg De Zwaan Hollum Ameland.
Net als in de oude tijd van het Heerenlogement heeft Herberg de Zwaan een belangrijke functie in de samenleving. Niet meer in de Heerskamer maar in het sfeervolle ruime interieur van het restaurant biedt de herberg ruimte aan grote bijeenkomsten zoals party's, trouwerijen, reünies enz. Vanzelfsprekend op afspraak met de herbergier.
schilderwerken
Eeterij Tante A'n' Restaurant Hollum Ameland.
Eeterij Tante A'n' Schuif gezellig aan! In ons sfeervolle restaurant in Hollum op Ameland staan we iedere dag voor u klaar met heerlijke lunch en dinergerechten. Ook is het goed toeven op ons ruime terras onder het genot van een goed glas wijn, een heerlijk kopje koffie of verse thee uit ons eigen Tante A'n' Teatime assortiment!
integratie
Ameland Hotel Dolores.
Hotel Dolores staat in het centrum van het gezellige dorp Hollum op Ameland en bevindt zich dicht bij de bossen. Ons hotel beschikt over 20 kamers, elk voorzien van een luxe badkamer met eigen zonnedouche. Bij hotel Dolores geniet u dus van 100% zongarantie!
glaszetter
De 10 beste restaurants in Hollum TripAdvisor.
11 van 12 Restaurants in Hollum. Lekker eten, vriendelijke bedienin 21/01/2018. Goede Snackbar met extra's' 15/10/2017. Strandpaviljoen Ballum Ballum op 3.7 km afstand. 1 van 1 Dessert in Ballum. Nederlands Vis en zeevruchten Europees Internationaal. Mooi zicht 28/04/2018. Het witte paard Ameland, Nederland op 8.6 km afstand.
Bij Hen op Ameland Eten Drinken Slapen Hotel Restaurant Kip specialiteitenrestaurant Hollum Ameland.
eten, drinken en slapen. Bij Hen op Ameland ligt in het oude pittoreske centrum Hollum op Ameland op loopafstand van zee, strand en bos. Hotel 1761 is per 3 april overgenomen en gaat verder als Bij Hen op Ameland. Tweets van @1761ameland.
De 10 beste restaurants in de buurt van Vuurtoren Ameland.
Keukens: Italiaans, Pizzeria, Mediterraan. 10 van 11 restaurants in Hollum. Olfert Pieter Lapstraat 2. 12, km van Vuurtoren Ameland. Lekker gegeten 12/03/2018. Lekker eten, vriendelijke bedi 21/01/2018. 1 van 3 restaurants in Ballum. Gerrit Kosterweg 16. 41, km van Vuurtoren Ameland. Een vast adres wanneer we op A 06/05/2018.
Restaurants in Hollum VVVAmeland.
Eet drinkcafé De Herberg. Pizzeria San Remo. Restaurants in Hollum. Bij Hen op Ameland. Restaurant de Duvelshoek. Restaurant De Griffel. Restaurant de Kaapse Pracht. Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren. Eeterij Tante A'n.' Pizzeria Il Vulcano. Herberg de Zwaan. Restaurants in Buren.
Restaurants in Hollum Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Hollum, Friesland. Alle restaurants in Hollum. Lekker uit eten in een restaurant in Hollum? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
De Amelander Eten drinken Hollum.
Op het uiterste westpuntje van Ameland, met een fantastisch uitzicht over strand en zee, vind je Beachclub The Sunset, één van de mooiste strandpaviljoens van Nederland. Tags: Hollum Buiten dorp Op het strand Restaurant Strandpaviljoen. Lees meer: Strandpaviljoen The Sunset.

Contacteer ons